lördag 28 juni 2008

Bad

Barnen fick för sig att det skulle regna eftersom himlen blev alldeles svart. Deras första reaktion då skiljer sig en aning från min... Jag fick helt enkelt gå ner till stranden med dem och bada. Vi har knutit fast en surfingbräda i bryggan så barnen sätter på sig flytvästar och paddlar omkring. Eller. De försöker åtminstone paddla men jag skulle vilja påstå att de hamnar ungefär där snöret slutar åt det håll som vågorna för dem.

Nu är det grilltajm!

Hemglass


Var och köpte glass av hemglassbilen och valde ut - som jag tyckte - en perfekt blandnig glass.
Tror ni nu att jag blev hela familjens hjälte? Nähä då. Blev precis upplyst om att Hemglass och fjärrkontrollen var två saker som jag inte var vuxen nog att hantera. Hrrrm.




FRA

Jag och min sambo är helt oense om den nya signalspaningslagen som röstades igenom den 17/6. Jag tycker det är helt galet att man har röstat igenom en lag som gör det lagligt att läsa mail och lyssna av telefoner - utan brottsmisstanke. Han å andra sidan tycker att det är helt okej om det någon gång räddar en enda människa. Jag hittade en analys av Lena Melin som jag ska ge till honom som kanske kan få honom att förstå vad det är jag är orolig för!

Mascaror

Kände att det började klia på läppen. Fort som fanken börjdade jag leta i min sminknecessär efter munsårs- salva. Inte här, inte där, var 17 har salvan tagit vägen?? Efter att ha plockat ur allt annat smink hittade jag till slut salvan i botten av necessären men när jag skulle plocka i sminket igen började jag räkna mina mascaror. Jag hade åtta (8!) stycken. Why? Vad hade jag tänkt göra med de gamla, droppa vatten i dem och hoppas att de inte hade torkat ihop alldeles? Att det ska vara så svårt att slänga saker!

Ensam


Jaha, se där. Nu försvann sambon och hunden också... Betyder det att jag borde göra någonting nyttigt som att städa eller klippa gräset eller....? Ja antagligen. Nu får vi se vilken sida av mig som vinner, den som ser allt som behövs göras eller den som ser vad jag vill göra.

Barnfritt

Oj, det gick fort! Barnen höll stenkoll på klockan och försvann snabbt som tanken när klockan blev 9.15. Nu ska dom leka indianer tillsammans med grannbarnen i sina indianby- kojor.
Nu häller jag upp en kopp kaffe till, tar en cigarett och passar på att ta det lite lungt.

Lördag

Semester! Hur nice är inte det?!

Vaknade på soffan i morse så bevisligen måste jag ha somnat där också och eftersom jag inte sover så himla bra där så måste det vara helt ok om jag sover en stund i sängen mitt på dagen istället :-)