lördag 2 augusti 2008

Lördagsmys

Väl hemma igen tog vi fram chipspåsen för att mysa med framför Sommarkrysset. Men fy vad äckliga chips vi fick, svarta, brända och faktiskt riktigt osmakliga....

Ska nog göra en reklamation på dessa svarta Sourcreme & onion chips.

Hemma igen!

Efter en vecka i Aneby, småland, är vi hemma i Enhörna igen. Veckan har varit helt underbar med sol, bad, kor och trevligt umgänge.

Resan ner var inte helt kul eftersom AC:n i bilen gav upp totalt och solen gassade samvetslöst över oss. Sambon hade det värst, svetten rann på underarmarna av hettan och han gav upp alla ideer om att vara snygg vid ankomsten och satt sista biten och körde i t-shirt och kallingar :-)

När vi väl kom fram till Aneby åkte vi och storhandlade med målsättningen att inte behöva lämna poolen (!) på åtminstone 3 dagar. Där vid poolen har vi sedan tillbringat den mesta tiden, till slut frågade bonden om vi inte hade tänkt oss att se någonting av hans hembygd :-)) Frågan är om det var lukten av bacon ifrån solstolarna eller att han kanske själv som ville ta sig ett dopp i den 30- gradiga värmen som gjorde att han tipsade oss om några sevärdheter inom gångavstånd.