torsdag 9 april 2009

Annika Östberg is back.

Lyllos oss. Verkligen.

Nu när vi ändå är i farten vet jag ett par till grovt kriminella människor som sitter i fängelse utomlands och längtar hem. Hem till snälla och trygga Sverige, här där man inte behöver sitta i fängelse bara för att man beter sig som en sociopat.

Tänker bl.a. på den svenska kvinnan som det är lite synd om i Australien eftersom hon åkte dit för att lejt torpeder att mörda två män. Stackarn.

En till som har anledning att längta hem är den stackars pedofilen som istället för få sig lite sex med barn gick i polisens fälla.

För om vi kämpar med näbbar och klor för att få hem Annika, som ju faktsikt var den som laddade sin partners vapen och därmed möjliggjorde de mord hon satt inne för, borde vi med samma galna frenesi kämpa för de övriga idioterna också.

De pengarna som vi lade på att få hem Annika skulle ha gjort mig gladare om man lagt på någonting viktigare som t.ex gratis toa på T-centralen under ett år eller sminkkurser till transvestiter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

28 år för medhjälp till mord...
precis som i Sverige, eller????
Skönt att alla är lika inhumana som du tycks vara...Säkert kan du betala dina offentliga toalettbesök själv!
Trevlig påsk!!

lillsyster sa...

I sverige dömdes Tony Olsson och Andreas Axelsson till mord trots att de bara var närvarande (alltså inte så aktiva som Annika var när hon laddade sin pojkväns vapen) när Jackie Arklöv sköt ihäl en polisman i Malexander. Fast amerikanska poliser inte är lika mycket värda?

Trevlig påsk på dig också.