torsdag 17 juli 2008

Amerikaner

Vet inte om jag ska tycka Nora, som aftobladet skriver om i en artikel, är sorligt väck eller om hon bara är dum. Så här står det:

"Nora Cara går på Dunkin’ Donuts varje dag. För henne kom det som en chock att det som är så gott kan vara så onyttigt."

Newsflash för henne då, bakverk är aldrig nyttiga. Försöker tidningarna fördumma människor i USA när de skriver eller är många amerikaner verkligen så okunniga som man många gånger läser eller hör om?

Jag hörde en historia från en kille som arbetat utomlands och träffade amerikanska UN- soldater. Han hade även träffat en amerikansk kock som arbetade med att laga mat åt de här soldaterna och som hade visat sig tro att köttfärs - i malt skick - var en del på kon. En kock!?

4 kommentarer:

Anonym sa...

det lär ha varit en svens prinsessa som inte förstod varför fattiga människor inte kunde äta tårta, om de nu inte hade bröd.Ättling till amerikaner kanske. M-L

Anonym sa...

Så dumt! Det ska vara amerikaner för ett sådant stolleprov... Det är inte kalorierna (Kilokalorier ska det vara) utan kolhydratintaget som är det viktiga!

lillsyster sa...

*S* Ja varför inte äta tårta om man inte har råd med bröd var ju en aning roligt sagt! Man kan ju undra....

lillsyster sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.